Πίνακας Ανακοινώσεων του Σχολείου

Δημιουργήθηκε με το Padlet

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας

Το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Χριστού, μηνύματα αγάπης και ειρήνης σε όλο τον  κόσμο, μετέφεραν με την Χριστουγεννιάτικη γιορτή την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 6:00 το απόγευμα  οι μαθητές και οι μαθήτριες των Α΄ , Β΄ και Γ΄ τάξεων του σχολείου. Χορωδία από τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης έψαλλαν  κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Ο διευθυντής του σχολείου μας κ. Ευαγγελίδης Γεώργιος καλωσόρισε όλους τους καλεσμένους στη γιορτή μας. 



Γονείς και κηδεμόνες και πλήθος κόσμου, παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν τη γιορτή  που επιμελήθηκαν οι δασκάλες των τάξεων σε άψογη συνεργασία με τους υπόλοιπους  εκπαιδευτικούς του σχολείου.




Τα θεατρικά «Επί γης ειρήνη » της Α΄ τάξης, «Οι καλικάντζαροι στον επάνω κόσμο» της Β΄ τάξης και «Ο νέος χρόνος» της Γ΄ τάξης ταξίδεψαν όλους τους θεατές στη μαγεία των Χριστουγέννων και των γιορτών.




















Η γιορτή έκλεισε με το μοίρασμα των δώρων σε όλα τα παιδιά και την προσφορά εύγευστων χριστουγεννιάτικων γλυκισμάτων από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων σε όλους τους καλεσμένους μας.
Ευχαριστούμε όλους τους καλεσμένους που παραβρέθηκαν και τίμησαν την γιορτή μας. 
Πολλά, πολλά μπράβο στους μαθητές και τις μαθήτριες για την υπέροχη και πετυχημένη γιορτή που μας παρουσίασαν μέσα σε μία άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα! 


            ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !