Πίνακας Ανακοινώσεων του Σχολείου

Δημιουργήθηκε με το Padlet

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Αυριανή λειτουργία σχολικών μονάδων

Με απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου και αύριο Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016, θα ξεκινήσουν  τη λειτουργία τους στις 09.15 λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Η βασιλόπιτα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, με την ευλογία του π.Γεωργίου!Το φλουρί έτυχε η μαθήτρια της Β'Τάξης Ευαγγελία Τουτσογλίδου που παρέλαβε το δώρο της, μια δωροεπιταγή από κατάστημα αθλητικών ειδών,από τον πρόεδρο του Συλλόγου. Το φλουρί της πίτας του προσωπικού του σχολείου κέρδισε ο σχολικός μας τροχονόμος, κ.Θωμάς,που πήρε για δώρο ένα λογοτεχνικό βιβλίο. Καλή χρονιά και του χρόνου με υγεία!!!



Αυριανή λειτουργία σχολικών μονάδων

 Δελτίο Τύπου

Με απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή  αύριο Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου , θα ξεκινήσουν και πάλι τη λειτουργία τους στις 09.15 λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν.

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Βασιλόπιτες

 Τηρώντας το έθιμο της βασιλόπιτας και για ευχηθούνε "Καλή Χρονιά" οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ' και της Δ' Τάξης έκοψαν τις πίτες τους. Την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου η Δ' Τάξη, ενώ στις 18 Ιανουαρίου, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Αθανασίου (και λίγο πριν τον καθιερωμένο εκκλησιασμό στην εκκλησία του χωριού μας που γιορτάζει) η Γ' Τάξη. Οι δύο τυχεροί που κέρδισαν τα φλουριά ήταν : η μαθήτρια της Δ' Τάξης, Μαρία Βόλτση, που πήρε ως δώρο ένα παιδικό βιβλίο, και ο μαθητής της Γ' Τάξης, Ισίδωρος Πρωτόγερος, που κέρδισε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, το οποίο παίξαμε όλοι μαζί στο τέλος της μικρής μας γιορτής!
Καλή χρονιά και καλή πρόοδο σε όλους!Και του χρόνου με υγεία!







Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, ανοίγουν τα σχολεία του Νομού Καστοριάς.


Σύμφωνα με την υπ’ αρίθμ. 904/17-05/01/2016 απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, τα σχολεία όλων των βαθμίδων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και των τριών Δήμων, θα παραμείνουν κλειστά στις 08 Ιανουαρίου 2016, λόγω της παρέλασης του Καστοριανού Καρναβαλιού.