Πίνακας Ανακοινώσεων του Σχολείου

Δημιουργήθηκε με το Padlet

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Παιδικό θέατρο από την ομάδα HIPPO

Την Δευτέρα 2 Απριλίου οι μαθητές του σχολείου μας παρακολούθησαν τη θεατρική πρόταση με τίτλο  «Καρμάντηλος» του Νίκου Τσιώτσου, από την ομάδα HIPPO.

Η ιστορία
Σε μια μακρινή χώρα  (ίσως όχι και τόσο μακρινή..) την Γκρικαράγουα όλοι δουλεύουν πυρετωδώς για την διοργάνωση των επίσημων αθλητικών αγώνων. Ωστόσο τα πράγματα δεν πάνε όσο γρήγορα θέλει ο Καρμάντηλος, ηγέτης της Γκρικαράγουας, και αυτό του προκαλεί άγχος και κατά συνέπεια αϋπνία και κατάργηση της αυστηρής του δίαιτας! Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα όταν από μία παρεξήγηση θεσμοθετείται ένα πρωτοφανές άθλημα: το «άλμα επί κοντών» και αυτό πυροδοτεί την οργή των Νάνων της Τασνανίας… Οι Νάνοι σαμποτάρουν τις εργασίες, εξαφανίζοντας όλες τις πίστες των αγωνισμάτων και στήνοντας στην θέση τους ένα μεγαλοπρεπές λούνα παρκ.  Ο Καρμάντηλος μετά από έναν νευρικό κλονισμό πάει να ελέγξει την κατάσταση – και καταλήγει στην «παγίδα των Νάνων», το τρομερό τρενάκι του τρόμου… Η τρομάρα που θα πάρει εκεί, θα τον κάνει να αναθεωρήσει τις απόψεις του για τους αγώνες.
Νάνοι, Γίγαντες, πουλιά που μιλούν, γιατροί, νοσοκόμοι, ελεγκτές εισιτηρίων και πλήθος άλλων προσώπων ερμηνευμένα με κέφι, πάθος, ευρηματικότητα και τρελό ρυθμό από νέους ταλαντούχους ηθοποιούς.


Έπαιξαν οι ηθοποιοί: Κώστας Βοζίκης, Τάσος Δημητρόπουλος, Ανδρομάχη Μακρίδου.