Πίνακας Ανακοινώσεων του Σχολείου

Δημιουργήθηκε με το Padlet

Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ 6η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Δήμος Μακεδνών στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθητοποίησης, διάσωσης και προώθησης τηςιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας συμμετείχε και φέτος στην Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών και στήριξε την προσπάθειά του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς, ο οποίος και οργάνωσε τις εκδηλώσεις στο Νομό μας.
Η φλόγα της αγάπης πέρασε από τον Δήμο μας την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008.H λαμπαδηδρομία ξεκίνησε από το παρκάκι της Κρεπενής και κατέληξε στη πλατεία Μαυροχωρίου όπου οι λαμπαδηδρόμοι άναψαν το βωμό.
Στην εκδήλωση συμμετείχε και το Δημοτικό σχολείο Δισπηλιού το οποίο εκπροσωπήθηκε από 5 παιδιά. Τα παιδιά είναι: Γεωργιάδης Δημήτριος, Θώμου Ιωάννα, Καραλή Κατερίνα, Μπίσκος Χαράλαμπος, Τζέλλου Παναγιώτα.
Εδώ κι έξι χρόνια, κάθε καλοκαίρι, η φλόγα της αγάπης, διατρέχει σε όλη την Ελλάδα, μεταφέροντας το μήνυμα της προσφοράς αίματος, ως μια πράξη ύψιστης κοινωνικής συνεισφοράς και αλληλεγγύης. Η 6η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών ξεκίνησε φέτος από το Νησί της Κρήτης για δύο περίπου μήνες, η φλόγα θα μας θυμίζει το «χρέος» προς τον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο. Στις 10 Οκτωβρίου 2008 η Λαμπαδηδρομία θα καταλήξει στην Πάτρα όπου θα πραγματοποιηθεί η 22η Αμφικτιονία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.


Ε΄ Τάξη